top of page
New York City

Over ons

The Easy Way Online is gevestigd in Den Haag. 

Wij zijn een jong bedrijf dat ontstaan is uit enthousiasme om te doen wat wij leuk vinden. Dit is anderen helpen en zelf plezier hebben in je werk. Wij willen onze creative kwaliteiten gebruiken om jou verder te helpen. Onze thuis basis is Den Haag. inspiratie in deze stad halen wij dan ook uit meerdere elementen. dit zijn o.a. het strand, het politieke hart van Nederland, Haagsche bouwstijlen in de stad, etc.

 

voor ons bedrijf zijn de volgende karaktarestieken van toepassing: Creatief, lol, ambietie, dromen, transparant, behulpzaam en succes. Wij will jou helpen met het verwezenlijken van je ideeën en daardoor realiseren wij onze eigen dromen ook. Met mooie ontwerpen , de juiste marketing en volledige service, maken wij jou perfecte online platform.

Plezier is dan ook belangrijk voor ons. Dit is een manier om werk en genieten de combineren. Wij typeren ons door een goede relatie met de klant op de bouwen, transparant alles uit te leggen en regelmatig af te spreken waar nodig. Wij proberen ons altijd te ontwikkelen, dit kan doormiddel van trainingen en cursussen volgen. ook vind ontwikkeling plaats in de opdrachten zelf. Uitdagegingen gaan wij dan ook niet uit de weg, wel in combinatie met transparantie naar de klanten toe. 

Nick van Brakel

Founder The Easy Way Online

 

Ik ben geboren in Den Haag. Sinds 2020 ben ik The Easy Way Online Begonnen. Buiten mijn huidige werk wilde ik graag iets creatiefs doen. Ik vind het belangrijk om zelf plezier te hebben in de klussen die wij doen, maar ik net zo belangrijk is het zien genieten van de klanten. Een goede relatie met de klant is erg belangrijk in de samenwerking.

IMG-20190420-WA0024.jpg

Buiten het werk om blijven we altijd genieten. Spreken wij jou aan? schroom dan niet om contact met ons te zoeken. Al is het maar voor een gesprek met een lekkere kop koffie!

01.

IMG-20191127-WA0010.jpg
IMG-20191127-WA0003.jpg
bottom of page