top of page

Onze diensten

Op maat gemaakt

Wij maken een online platform voor jouw op maat. Dit houdt in dat niemand anders dezelfde website heeft. Het is belangrijk dat jouw website van "jouw" is. Daarom zorgen wij dat de website zo goed mogelijk aansluit bij jou bedrijf. 

Doormiddel van een intake gesprek en tussentijds contact leren wij meer van jou en de passie die jij hebt met jouw bedrijf. Hierdoor kunnen wij ons beter verplaatsen in jou situatie en inspelen op de behoefte. 

Wij vinden het contact met de onze klanten belangrijk om zo zelf met dezelfde passie te werken aan jou project. 

Hosting

Webhosting is in feite het huren van een stukje opslag, rekenkracht en geheugen van een server. Wij bieden hosting service aan zodat jij je hier niet mee bezig hoeft te houden. 

Domein registratie

Wanneer je door ons een website laat bouwen, dan zullen wij deze gelijk koppelen aan een domeinnaam die bij jou past. Het is belangrijk dat de domein aansluit bij het bedrijf. hierdoor creeër je meer effect online. Wil je meerdere domeinnamen is dit ook mogelijk.

Heb je al een domein naam, dan gaan we in gesprek met elkaar voor het verhuizen hiervan. Wil jij de domeinnaam in eigenbeheer houden, dan zullen wij het domein doorlinken naar de nieuwe website.

Op maat gemaakt
Hosting
Domein registratie
Onderhoudt

Onderhoud

Gedurende het jaar zullen wij de website onderhouden. Wanneer er contact veranderd dient te worden, zullen wij tot jou beschikking staan hiervoor. 

tevens zorgen wij ervoor dat alles blijft functioneren op de webstie.

Verschillende applicaties

Verschillende applicaties

Wij beschikken over veel verschillende applicaties welke wij kunnen toepassen voor jouw website. doormiddel van het combineren hiervan, kan je met je online bedrijf een stuk veelzijdiger worden. wil je klein starten en later toch uitbreiden met een aantal applicaties is dit ook mogelijk. 

voorbeelden zijn: Online betalingen ontvangen via iDeal, online reserveringen, abonnementen aanbieden, online workshops geven, etc. 

Klantenservice

Klantenservice

The Easy Way Online is zeven dagen per week bereikbaar voor vragen en aanpassingen. Heb jij op korte termijn een aanpassing nodig voor de site, doen wij ons uiterste best omdat dezelfde dag nog te realiseren. 

bottom of page